Quantum DNA Design. Τι είναι?

Το Quantum DNA Design, είναι ο συνδυασμός Δυτικής, Ανατολικής και Ιατρικής αστρολογίας, σε συνδυασμό με το I Ching και την Kabbalah, (καμία σχέση με την θρησκεία). Όλοι αυτοί οι διαφορετικοί τρόποι μελέτης των αστρολογικών συστημάτων, αποδίδουν μια πιο έντονη και καθαρή εικόνα, των δυνατοτήτων σου.
Ο συνδυασμός, δίνει μια πολύ καθαρή εικόνα της εξελικτικής σου προσωπικότητας, των ταλέντων σου αλλά των δυσκολιών που μπορεί, να έχεις στην Ζωή σου.
Ο σωστός χειρισμός αυτών των πληροφοριών, σε συνδυασμό με το Q-M-R Coaching, μπορεί, να επιφέρει ριζικές αλλαγές στην Ζωή σου.

Οι επιλογές σου, μπορούν να αντιστρέψουν τα πάντα. Θετικά και αρνητικά.

Η σύγχρονη επιστήμη της Επιγενετικής, μας λέει πως το Περιβάλλον, οι σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας, είναι ισχυρότερα του DNA μας. Δηλαδή, ανάλογα με την τοπογραφική περιοχή, αλλά και τους ανθρώπους που είναι γύρω μας, θα διαμορφωθεί και ανάλογα το DNA μας.

Δείτε περισσότερα για την Επιγενετική…

Τι προσφέρει το Quantum DNA Design, με το Q-M-R Coaching.

Αφού αναλύσουμε τις ιδιότητες που έχει η προσωπικότητα σου, ανιχνεύουμαι που έχεις περισσότερο ταλέντο και ποιές είναι οι αδυναμίες σου, εξετάζουμε την παρούσα κατάσταση σου και ανάλογα με τις επιθυμίες σου, προχωράμε στα επόμενα βήματα και στις απαραίτητες προϋποθέσεις, προς την υλοποίησή τους.

Τι μας προσφέρει το Quantum DNA Design?

Όλοι οι άνθρωποι, έχουμε περισσότερες ομοιότητες μεταξύ μας, παρά ανομοιότητες. Βιοχημικά, όλοι οι άνθρωποι, είμαστε κατά το 96 με 97 % οι ίδιοι.
Η προσωπικότητα μας όμως και ο τρόπος λειτουργείας μας, έχει αρκετά μεγαλύτερες διαφορές. Π.χ., Άλλος διαβάζει με μουσική και άλλος σε απόλυτη σιωπή.
Όλοι μας χρειαζόμαστε ύπνο, όχι όμως τις ίδιες ώρες, όλοι.
Όλοι μας τρώμε , όχι όμως τις ίδιες γεύσεις, όλοι.
Άλλος αρέσκεται στην μοναξιά και άλλος δεν μπορεί να την υποφέρει.
Μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων, δεν μπορούν, να κοιμηθούν με άλλον άνθρωπο στο κρεβάτι, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να κοιμηθούν, με σκύλο ή με γάτα.
Κάποιοι είναι μονογαμικοί και κάποιοι άλλοι το αντίθετο.
Κάποιοι προοδεύουν στην ζωή με σκληρή εργασία και άλλοι με γνωριμίες και κοινωνική αγάπη.
Κάποιοι αποδίδουν καλύτερα ως υπάλληλοι, κάποιοι ως αφεντικά και κάποιοι μπορούν και τα δύο.
Κάποιοι είναι πολύ θεωρητικοί και κάποιοι άλλοι πολύ πρακτικοί.
Κάποιοι είναι πολύ συναισθηματικοί και κάποιοι άλλοι απλά λογικοί.
Όλοι μας έχουμε δημιουργήσει, ένα προσωπικό τρόπο λειτουργείας, που κάποια στιγμή στην Ζωή μας, μας ήταν πολύ χρήσιμος. Είναι όμως μέχρι και σήμερα αποδοτικός…? Μήπως χρειάζεται κάποια αναπροσαρμογή; Μήπως χρειάζεται τροποποίηση ;
Με το Quantum DNA Design, παρατηρούμε τις αρχετυπικές ενέργειες του ανθρώπου, τις μεταβολές, ή ωριμάνσεις, στις οποίες έχουν μετεξελιχθεί και ανάλογα προχωράμε, σε εναρμόνιση, διέγερση, όξυνση, όποιων ιδιοτήτων χρειάζεται, ανά περίπτωση.

Μερικά απλά παραδείγματα για το Quantum DNA Design...

Δύο παιδιά, γεννιούνται με ακριβώς την ίδια ημερομηνία γέννησης, στο ίδιο νοσοκομείο.
Το Πρώτο, ας το ονομάσουμε Παιδί Α, γεννιέται με γιατρό του δημοσίου και βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία δωματίου.
Το Δεύτερο, Παιδί Β, έχει και ιδιωτική συμμετοχή στον γιατρό και έχει μονόκλινο δωμάτιο, με ιδιωτική νοσοκόμα.
Το Παιδί Α, μεγαλώνει στα Εξάρχεια και είναι το δεύτερο παιδί, ενός ηλεκτρολόγου και μιας νοικοκυράς. Πάει στο δημόσιο σχολείο της περιοχής.
Το Παιδί Β, μεγαλώνει στο Κολωνάκι (μερικά τετράγωνα παραπάνω) και είναι το πρώτο και τελευταίο παιδί (μοναχοπαίδι), ενός ηλεκτρολόγου μηχανολόγου και μιας ιατρού. Πάει σε ακριβό, ιδιωτικό σχολείο.
Το Παιδί Β σίγουρα υπερέχει του Παιδιού Α, σε εφόδια που του παρέχονται.
Τι μπορεί να σου δώσει το Quantum Memory Release Coaching, έαν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις?
Θυμάσαι την ιστορία με τον λαγό και την χελώνα ??? Για κάποιον λόγο μας την είχαν πει.
Με το Quantum Memory Release Coaching, σε όποια περίπτωση και αν ανήκεις και με όποιες συνθήκες κι αν έχεις γύρω σου, μπορείς να πετύχεις τα ίδια και ακόμα καλύτερα, από οποιανδήποτε άλλο, αρκεί να θέλεις, και να ξέρεις το πως.