Επανασχεδιάστε την ζωής σας, σύμφωνα με το ενεργειακό σας πεδίο.

Ο Q-M-R Coach σου, θα σε βοηθήσει, να αντιμετωπίσεις εποικοδομητικά τις αλλαγές στην προσωπική σου, ή και επαγγελματική σου ζωή.
Μπορείς επίσης, να χρησιμοποιήσεις τον Q-M-R Coach σου, για να σε βοηθήσει να επιτύχεις ένα υψηλότερο επίπεδο, προσωπικής ή επαγγελματικής επιτυχίας.
Ο Q-M-R Coach σου, θα σε βοηθήσει, να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, σύμφωνα με το δικό σου ενεργειακό πεδίο.
Ο Q-M-R Coach σου, θα ξεκλειδώσει τα κρυμμένα σου ταλέντα, για να μεγιστοποιηθεί η πιθανή έκβαση όλων των δυνατοτήτων σου, σε σχέση με το Quantum DNA Design σου.

Υπηρεσίες που προσφέρονται, σχετικά με το
Quantum Memory Release Coaching

Εσύ και η ζωή σου.

Τι μπορεί να προσφέρει, το Quantum Memory Release Coaching, στην Ζωή σας.
Το Quantum Memory Release Coaching, σε συνδυασμό με το Quantum DNA Design, θα σου προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σχετικά με την Ζωή σου, τα ταλέντα σου, τον τρόπο αξιοποίησης τους και ενδυνάμωσης τους.

Εσύ και η ζωή σου.

Πιο αναλυτικά.
Το Quantum Memory Release Coaching, σε συνδυασμό με το Quantum DNA Design, θα σου προσφέρει τις αναγκαίες πληροφορίες και κατευθύνσεις, για την σωστή εναρμόνιση του οργανισμού σου, σε σχέση με την διατροφή σου, το βάρος σου και γενικότερα την υγεία σου, το πνεύμα σου και την ψυχή σου.
Θα σου δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να ξεφύγεις από τους ατέλειωτους κύκλους, που κάνεις στην ζωή σου, να επιστρέφεις δηλαδή στο ίδιο μέρος, από όπου ξεκίνησες, ξανά και ξανά …
Δηλαδή να δημιουργείς τις ίδιες αποτυχημένες σχέσεις, προβληματικούς συνεταιρισμούς, διενέξεις στην εργασία , διαμάχες στην οικογένεια κλπ…

Εσύ στην Εργασία σου.

Ο χρόνος που περνάς εργασία σου, είναι περισσότερος από τον (1/2) μισό της ζωής σου. Εύχομαι, σε σένα να είναι λιγότερος. Θα πρέπει, να είναι τουλάχιστον ευχάριστος και αποδοτικός χρόνος.

Εσύ στην Εργασία σου.

Πιο αναλυτικά.
Επαγγελματικός Προσανατολισμός, αλλά όχι με την παραδοσιακή, ή επιστημονική έννοια.
Το Quantum Memory Release Coaching, σε συνδυασμό με το Quantum DNA Design, μπορεί να σου προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες, για το ποιες εργασίες σου αρμόζουν, ταιριάζουν περισσότερο σε σένα, στην προσωπικότητα σου, ώστε να μπορέσεις, να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να έχεις μια λαμπρή και αποδοτική καριέρα.
Είναι πολύ σημαντικό, να μπορείς να έχεις, όσο το δυνατόν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά στην εργασία σου, για να μπορείς να αποδώσεις, όσα χαρίσματα έχεις, αλλά και για να ανταμειφθείς, όσο αξίζεις.
Μην ξεχνάς ότι τα δυσάρεστα προβλήματα της εργασίας, μεταφέρονται στο σπίτι και εκεί δημιουργούν νέες προστριβές.

Εσύ και το Περιβάλλον σου.

Ως περιβάλλον, δεν εννοείτε μόνο το φυσικό περιβάλλον της κατοικίας σου, ή του τόπου γεννήσεώς σου. Περιβάλλον σου είναι και όλοι οι άνθρωποι που συσχετίζεσαι, οι φίλοι σου, οι γνωστοί, οι συγγενείς κ.λ.π.
Ο τρόπος λειτουργείας σου, συμπεριφοράς σου, επικοινωνίας με το περιβάλλον σου, εμπεριέχει και κάποιους γενετικούς σου κώδικες, αλλά και τα προγράμματα, που σου εμφύτεψε το ίδιο το περιβάλλον σου.

Εσύ και το Περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά.
Θα δώσω κάποια παραδείγματα, για την καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος σου και την σημασία τους στην ζωή.
Μετακομίζει κάποιος στην Νέα Υόρκη. Ετών 30. Ανειδίκευτος. Χρειάζεται να βρει το τοπικό του περιβάλλον ( ελληνική παροικία), για να βρει γρήγορα εργασία και καλύτερες συνθήκες ζωής.
Ελληνοαμερικανός παίρνει μετάθεση στα Αραβικά Εμιράτα για εργασία. Καλό είναι, να χρησιμοποιήσει το Ελληνικό διαβατήριο.
Γνώρισα κάποιον ασφαλιστή στην Αυστρία. Καταγόταν από ένα μικρό βουνίσιο χωρίο. Έχοντας γίνει πρωτευουσιάνος, δεν ήθελε σχέσεις με τους συγχωριανούς του. Μια μέρα του πρότεινε η εταιρεία του, να αναλάβει όλη την επαρχία του χωριού του, γιατί δεν είχαν κανένα ασφαλισμένο στην περιοχή. Το έκανε με μαύρη καρδιά.
Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, έγινε διευθυντικό στέλεχος, γιατί κατάφερε, να φέρει όλα τα συμβόλαια της περιοχής. Χωρίς καθόλου κόπο.
Η δυναμική του περιβάλλοντος, μπορεί να είναι και θετική και αρνητική, ανάλογα πως την χειρίζεσαι.

Εσύ και οι σχέσεις σου.

Οι σχέσεις μας, με τους ανθρώπους γύρω μας , την μικρή δική μας κοινωνία, δίνει χρώμα στην ζωή μας. Η εναλλαγή των σχέσεων, σπάει τη μονότονη ροή του χρόνου και δημιουργεί, άπειρες νέες δυνατότητες, δυναμικές και προοπτικές, σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Εσύ και οι σχέσεις σου.

Πιο αναλυτικά.
Η συμπεριφορά σου με τους φίλους σου και τον κόσμο γύρω σου, έχει δύο βασικές επιρροές μέσα σου. Το Quantum DNA Design, σε συνδυασμό, με το τοπικό χρώμα που έχεις δεχτεί. Ανάλογα με το Quantum DNA Design, που έχει κάποιος, οι σχέσεις μπορεί να είναι πολυ μικρής σημασίας για αυτόν, αλλά για κάποιον άλλο, το πιο σημαντικό στοιχείο, όλης της υπαρξής του. Για σκέψου, την σημασία που μπορεί να έχουν οι σχέσεις (δημόσιες σχέσεις), σε κάποιον πολιτικό, δημοσιογράφο, ηθοποιό… κ.λ.π.
Το Quantum Memory Release Coaching, σε συνδυασμό με το Quantum DNA Design, μπορεί να σου προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες, ώστε να μπορείς, να επικοινωνείς με τους κώδικες που χρειάζεσαι, για μια αρμονική και επικοδομητική σχέση, με τους γύρω σου ανθρώπους.

Εσύ και οι Δημιουργίες σου.

Οι δημιουργίες αρχίζουν σαν ένα όνειρο, μια σκέψη που κάποια στιγμή γίνετε πραγματικότητα. Τίποτα δεν σου έτυχε απλά στην ζωή. Όλα στην ζωή σου άρχισαν με ένα όνειρο, μια επιθυμία, που πρόβαλες λίγο περισσότερο στο μυαλό σου. Όποιο όνειρο έπαιζες συχνότερα ( και ανάλογα πως το έβλεπες), αυτό και δημιουργήθηκε πρώτο. Υπάρχουν και κάποια, που νομίζεις απρόσμενα και αναπάντεχα, αλλά δεν ήταν. Υπήρχαν στο Quantum DNA Design σου.

Εσύ και οι Δημιουργίες σου.

Πιο αναλυτικά.
Το Quantum Memory Release Coaching, σε συνδυασμό με το Quantum DNA Design, μπορεί να σου προσφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες, ώστε να μπορείς, να δημιουργείς, ότι η ψυχή σου επιθυμεί. Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, αρκεί να είναι συμβατά με το Quantum DNA Design σου.
Στις Δημιουργίες σου φυσικά, Συγκαταλέγονται και τα παιδιά σου.

Για το/τα Παιδιά σου.

Τα παιδιά σου, είναι το πολυτιμότερο δημιούργημά σου. Το Quantum DNA Design, θα σε βοηθήσει, να βρεις τα ταλέντα τους, από μικρή σχετικά ηλικία, ώστε να μπορέσεις, να τα οδηγήσεις σωστότερα, στο τι τους ταιριάζει και τι όχι.

Για το/τα Παιδιά σου.

Πιο αναλυτικά.
Όλοι μας έχουμε θετικά και αρνητικά στοιχεία μέσα μας. Με την κατάλληλη εκπαίδευση μπορούμε, να τονίσουμε τα θετικά μας και να εξισορροπήσουμε τα αρνητικά μας.
Ένα μικρό παράδειγμα. Το παιδί σου δεν έχει καλή σχέση με την τάξη, την τακτοποίηση. Όσο κι αν δεν υπάρχει στο Quantum DNA Design του, η σωστή εκπαίδευση από μικρή ηλικία, θα του δημιουργήσει μια καλή συνήθεια, στην μετέπειτα ζωή του. Θα του είναι πολύ πιο εύκολο.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι, ότι θα ήθελες, να δεις το παιδί σου Ιατρό. Αν του ταιριάζει λίγο, αλλά έχει μεγαλύτερη τάση στις πωλήσεις, τότε θα μπορούσε, να γίνει ένας πολύ εξειδικευμένος πωλητής ιατρικών …(προϊόντων) και να διαπρέψει στην ζωή του. Αν όμως δεν του ταιριάζει καθόλου, κινδυνεύεις να δημιουργήσεις ένα γιατρό, που δεν θα ασκήσει ποτέ την ιατρική.
Είμαι σίγουρος, ότι θα έχεις ακούσει τέτοιες περιπτώσεις.

Χάσιμο Βάρους

Κάθε χρόνο, στην αρχή του συνήθως, βάζεις σαν στόχο σου, να χάσεις βάρος. Έχεις κάνει διάφορες δίαιτες, διατροφές, βελονισμό, έχεις γραφτεί σε γυμναστήρια, yoga, Pilates, αλλά τα κιλά επανέρχονται (αν κατάφερες να χάσεις κάποια) και μάλιστα κάθε φορά περισσότερα.

Χάσιμο Βάρους

Πιο αναλυτικά.
Γιατί το βάρος, είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, σε μερικούς ανθρώπους, ενώ σε κάποιους άλλους είναι μικρότερο, πολύ μικρότερο. Εδώ, δεν θα μιλησω για αυτούς, που δεν το έχουν ως πρόβλημα.
Ισως έχεις ακούσει, ότι είναι και γενετικό, ή ότι έχει σχέση και με τον σωματότυπο του κάθε ανθρώπου.
Και ΝΑΙ είναι. Το Quantum DNA Design, μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σώμα μας και ειδικότερα το βάρος μας.
Δείτε περισσότερα σχετικά με το Χάσιμο Βάρους …

Η σχέση σου σε βάθος

Το πρώτο που πρέπει να εξετάζουμε σε μια σχέση, είναι η επικοινωνία. Το επόμενο είναι, το κατά πόσο ταιριάζουμε. Τελευταίο, είναι οι διαφορές μας. Δεν υπάρχουν 100% ταιριαστές σχέσεις.
Υπάρχουν όμως πολλές, αρμονικές σχέσεις Ζωής.

Η σχέση σου σε βάθος

Πιο αναλυτικά.
Το ταίριασμα σε μια σχέση, είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί όμως, μια σχέση  που έχει λίγο ταίριασμα, να κρατήσει και να είσαι ευτυχισμένος/η? Η απάντηση είναι, ΝΑΙ. Μπορεί. Πως?
Πολύ απλά, με επικοινωνία. Με σωστή επικοινωνία και θέληση και από τις δύο πλευρές.
Δεν μπορείς ποτέ, να κρατήσεις κάποιον δίπλα σου, που δεν θέλει να είναι.
Πολλές σχέσεις δημιουργούνται από ένα μεγάλο έρωτα. Κάποιες φορές αυτές οι σχέσεις καταλήγουν προβληματικές. Το στοιχείο που σας έφερε πιο κοντά, είναι και το στοιχείο, που θα φέρει και τον χωρισμό.
Οι προσωπικοί κώδικες επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου μπορούν, να κάνουν θαύματα με την σωστή χρήση.

Αφεντικό, ή Υπάλληλος

Το οικονομικό, ή για να το πούμε καλύτερα, η απόδοση της προσφοράς εργασίας σου, είναι σίγουρα ένα θέμα, που πρέπει, να σε έχει απασχολήσει, ή που θα σε απασχολήσει κάποια στιγμή της Ζωής σου.
Έχεις ότι χρειάζεται, για να δημιουργήσεις μια δικιά σου εταιρεία, ή θα ήταν καλύτερα, να προσφέρεις τον χρόνο σου, σε κάποια Εταιρεία?

Αφεντικό ή Υπάλληλος

Πιο αναλυτικά.
Δεν σου ταιριάζουν όλες οι εργασίες και σίγουρα δεν σου αρέσουν όλες. Μπορεί, να επέλεξες το είδος της εργασίας σου, από ανάγκη, γιατί πέρασες στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, γιατί ήταν η εργασία της οικογένειας σου, ή γιατί αυτό έτυχε (θέση στο δημόσιο).
Όπως κι αν επέλεξες την εργασία σου και ότι θέση κι αν έχεις, μπορείς να καλυτερέψεις την σχέση εργασίας και απόδωσης έργου που παρέχεις, απλά με μια συνεδρία Quantum DNA Design
Δείτε περισσότερα σχετικά με την εργασία σας…