Τι προσφέρει μια συνεδρία
Quantum Memory Release Coaching

Με το Quantum Memory Release Coaching (όπως λένε και οι λέξεις του συστήματος) θα υπερβούμε της μοίρας ή μελλούμενων σου, όπως εσύ ίσως γνώριζες μέχρι σήμερα. Με σεβασμό στο Αρχετυπικό σου σχέδιο (Quantum DNA Design), αναγνωρίζοντας και αγαπώντας τον πραγματικό σου εαυτό (τις θετικές σου και αρνητικές πτυχές), μπορείς να δημιουργήσεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος/η και επιτυχημένος/η.

Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για κανένα ζώδιο και για κανένα Πλανήτη και τις θέσεις του.
Θα μιλήσουμε όμως για τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες που μπορεί να έχεις.
Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τα γραμμένα μελλούμενα της ζωής σου.
Θα μιλήσουμε όμως για το πως μπορείς να δημιουργήσεις ότι θα επιθυμούσες.
Όλες οι πληροφορίες που αντλούνται από το Quantum DNA Design, αποκωδικοποιούνται σε απλές καθημερινές εκφράσεις με στόχο την επίλυση προβλημάτων και όχι απλά την ανακοίνωση τους.
Αν περιμένεις αστρολογικές εξηγήσεις του τύπου «έχω Ερμή ανάδρομο κ.λ.π.» θα απογοητευτείς. Με ανάδρομο Ερμή μπορείς να έχεις τη καλύτερη επικοινωνία αν γνωρίζεις τους δικούς σου κώδικες επικοινωνίας. Δεν υπάρχει το άσπρο και μαύρο. Υπάρχουν μόνο αποχρώσεις του γκρι. Υπάρχει πάντα τρόπος άλλοτε εύκολος και άλλοτε λιγότερο εύκολος. Άσε που και τα πολύ εύκολα δεν τα εκτιμάμε.
Η μοίρα μας είναι γραμμένη; Ναι για κάποιους, ίσως για άλλους. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να την ξαναγράψετε όπως θέλετε.
Γνωρίζεις πολύ καλά τι συμβαίνει με σένα όπως γνωρίζεις και πολύ καλά το τι είσαι και το τι σου αρέσει ή όχι.
Αυτό που σου προσφέρω είναι ένα διαφορετικό αύριο αν θέλεις και αν έχεις την όρεξη να εργαστείς για αυτό.
Τα αγαθά κόποις κτώνται.